Helsingin kuivaustekniikka Oy

Helsingin kuivaustekniikka Oy on perustettu vuonna 2011 ja toimintamme on keskittynyt pääasiassa Uudellemaalle.

Olemme erikoistuneet kiinteistöjen vesivahinkojen sekä kosteus- ja homevaurioiden tutkimiseen, korjaamiseen ja ennaltaehkäisyyn. Hoidamme kartoitukset ja raportoinnin nopealla aikataululla ja oikeaoppisesti, ammattitaitoisesta työstä tinkimättä. Kosteusraporteistamme ilmenee selkeästi vaurioitten mahdolliset aiheuttajat ja tarvittavat jatkotoimenpiteet.

Palveluihimme kuuluvat myös muut kiinteistöjen pienkorjaukset ja huoltotyöt. Tällä hetkellä palvelemme asiakkaitamme 14 henkilön voimin.


KOSTEUSKARTOITUKSET JA MITTAUKSET

Teemme vesivahinkoihin ja kosteusvaurioihin liittyviä kartoituksia sekä mittauksia joilla selvitetään vaurioiden laajuus. Kartoituksesta laaditaan raportti josta ilmenee vaurion syy ja laajuus sekä tarvittavat jatkotoimenpiteet.


RAKENTEIDEN KUIVAUKSET JA SANEERAUKSET

Teemme kastuneiden tilojen ja rakenteiden tai niiden osien tila-, pinta- ja eristetilakuivauksia ja purkutöitä. Meiltä saa myös tarvittaessa asbestipurkutyöt. Yleensä kuivausta edeltää pinnoitteiden purkutyöt, kuivausaika lyhenee merkittävästi kun esim. märän betonin päältä poistetaan tasoite ja maalikerrokset.


DESIFIONTI JA HAJUNPOISTO

Mikäli vesivahingon sattuessa jälkivahingon torjuntaa ei ole aloitettu heti ja etenkin kosteusvaurioiden yhteydessä rakenteissa alkaa kasvaa mikrobeja.

Yhteistyökumppanit/ Sertifikaatit